Η Gate Line – International Transports , είναι μια εταιρεία διεθνών μεταφορών με έδρα την Θεσσαλονίκη η οποία ιδρύθηκε από ανθρώπους με 20ετή εμπειρία στο χώρο των διεθνών μεταφορών.
 
Η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών στους πελάτες της καλύπτοντας τους με υπεύθυνες επαγγελματικές προτάσεις και ένα καλά οργανωμένο δίκτυο ανταποκριτών / προμηθευτών για κομπλέ (full) ή τμηματικές (groupage) αποστολές από και προς όλη την Ευρώπη , με οποιοδήποτε τρόπο κι αν επιλέξουν να προωθήσουν τα εμπορεύματα τους οδικώς , αεροπορικώς ή μέσω θαλάσσης.
 
Ειδικότητα μας οι τμηματικές αλλά και κομπλέ φορτώσεις επικίνδυνων / ξηρών φορτίων από και προς ΙΤΑΛΙΑ.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μεταφορών το οποίο να μπορεί να καλύψει όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών μας με ασφάλεια και συνέπεια.
 
Η εταιρεία μας δημιούργησε ένα ασφαλές δίκτυο, για την κάλυψη των πολύπλευρων αναγκών που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας σε καθημερινή βάση, σχετιζόμενο άμεσα με τις παραμέτρους της αξιοπιστίας, του κόστους και της αμεσότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.
 
Βασικοί συντελεστές που αναδεικνύουν και καταξιώνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι πελάτες μας είναι, οι επιλεγμένοι ανταποκριτές μας, η απρόσκοπτη διακίνηση των εμπορευμάτων, η μείωση του κόστους μεταφοράς, ο συνδυασμός εμπειρίας, τέχνης και φαντασίας στις φορτώσεις και η άμεση προώθηση των αποστολών σε όλη την Ελλάδα.
 
Πιστεύουμε ότι η μεταφορά μπορεί να γίνει γρήγορα, με ασφάλεια και χαμηλό κόστος και δουλεύουμε ιδιαίτερα πάνω σε αυτό. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, ο σύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, οι υποδομές των κτιρίων και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, συμβάλουν σημαντικά στη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.
Video
Gateline facebook page
Αρχική
Χάρτης
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Νέα
Ζήτηση προσφοράς
Online Users
Gateline.gr Copyright 2013-2014